Νέα - Ανακοινώσεις

11/09/2017

ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΕΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ.


ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 18-9-2017 ΕΩΣ 6-10-2017 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ, Η ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Ή ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ
2. ΜΙΑ (1) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.
3. ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ (ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Τ.Κ. 65404 ΚΑΒΑΛΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2510462190, 2510462310, 2510462189

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ  ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ,   ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ Ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟ. Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ E-MAIL TOY ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ-ΠΑΣΟ, ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ,  ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ Ε-CLASS,  ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ  ΘΑ  ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 2-10-2017. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Επιστροφή


Copyright © 2008 Τ.Ε.Ι. Καβάλας - Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων